Vi kan mycket glädjande presentera att division 1-laget SLASH CRY numera går under namnet LILMIX. Det var under gårdagen som det blev offentligt att spelarna i SLASH CRY kommer representera organisationen.

Organisationen har sedan tidigare lag i spel såsom CS:GO och vill nu expandera till Rocket League där de vill se sina spelare tävla och utmana i de största turneringarna som Rocket League har att erbjuda. Här följer ett citat från Lilmix:

“Det ska bli både extremt spännande och roligt att ansluta sig till Rocket League. Eftersom LILMIX som organisation är nya inom just Rocket League ser vi det som en utmaning, och vi älskar utmaningar!

Ett motto som organisationen har är att vi alltid ska vara som en familj, och de passade perfekt in på dessa härliga grabbar, vi klicka direkt när vi pratades vid och ville spela för vår organisation. Vi är glada att just detta motiverande gäng vill representera oss då dem verkligen vill satsa helhjärtat på kommande säsonger av Raketligan och diverse turneringar. Organisationen är redo att göra sitt bästa för att stötta och följa dem mot toppen!”

LILMIX:

  • Zelfie
  • Babbenator
  • Hardstuck
  • Sh1n


LILMIX på Twitter:
https://twitter.com/lilmixgg

Namnbytet är inte ett sponsoravtal med Svenska Raketligan.

Vi önskar stort grattis till spelarna och fortsatt lycka till i ligan!