Nu när ligan officiellt är annonserad kan vi stolt presentera ett fortsatt samarbete med YLDR.gg som denna säsong återigen levererar de supersnygga vinnartröjorna.

YLDR tillverkar högkvalitativa klädesplagg med gaming och esport-fokus och vi kan inte vara annat än glada att dom är med oss även denna säsong.

De kommer att förse varje värdigt vinnarlag av alla divisioner med 3st customdesignade Svenska Raketligan-jerseys med ditt nickname och din division tryckt på ryggen.

Eric “ZIDROX” Frisell, CMO på YLDR:

“Eftersom man personligen är en Rocket League nörd, så ligger detta initiativ extremt nära till hjärtat. Sedan dag ett har det varit en självklarhet för oss på YLDR att arbeta med Svenska Raketligan, som tog produktionsvärdet och värdet för oss som partner till en fantastisk nivå, långt över vår förväntan. Vi på YLDR är extremt nöjda över samarbetet och kommer fortsätta att stötta denna fantastiska liga, och för alla er som också vill stötta dem, så har vi nu lanserat en riktigt awesome shop! Se till att beställ hem en produkt, och såklart, Get Wilder!”

Shopen har vi tidigare i veckan lanserat men du kan finna den här:
https://svenskaraketligan.se/shop/

Har du frågor om produkterna eller om ett köp? Använd kanalen #shop i vår discord så finns ZIDROX tillgänglig för support, alternativt maila till support@yldr.gg.

Tack för ett grymt samarbete!